Céginfo | Forgó Busz | Autósiskola | Elérhetőségeink | Galéria | Utazási szerződés | Kalendárium
 
55 éves a legendás Frecce Tricolori bemutatókötelék
Jubileumi repülőnap Rivoltoban - 2015
ajánló | galéria

Időpont: 2015. 09. 04 - 07.
Poz.szám:

15/ RRF/15/H

Részvételi díj: 110 €/fő (3 vagy 4 ágyas szobában) ami 310 Ft/1 € árfolyamon: 34.000 Ft/fő (amennyiben az árfolyam ezt meghaladja a befizetés napján, úgy a napi MKB valuta eladási árfolyamát vesszük figyelembe. Megértésüket köszönjük!)
Kétágyas felár: 40 €/fő (12.400 Ft)
Ajánlott költőpénz: kb. 40 €/fő
Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal a Budapest – Rábafüzes – Graz – Klagenfurt – Udine – Lignanó - Rivolto – és vissza Budapest ( kb. 1600 km) útvonalon
Szállás: Lignanóban, a La Fenice ***-os szállodában, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban
Ellátás: 2 x reggeli
Időtartam: 4 nap / 2 éjszaka
Idegenvezetés: nincs, csoportkísérőt biztosítunk

PROGRAM:

Indulás:
06:00-kor Pestszentlőrinc, Üllői út 392. (volt piac tér)
06:30-kor Népliget, M3 népligeti metró megálló, Planetárium elől

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel az I. VH-ban híres – hírhedt helyszínné vált Isonzói hadszíntéren keresztül. A Doberdói emlékműnél rövid pihenő keretében megemlékezünk a Nagy Háborúban hősi halált halt honfitársainkról.
Érkezés Lignanoba a kora esti órákban.

2. nap:
Reggel indulás az olasz légierő rivoltói bázisára, ahol két napos fergeteges repülőnap keretében ünneplik meg a világ egyik legjobb bemutató kötelékének 55. születésnapját.
(info: http://www.aeronautica.difesa.it/PAN50/Pagine/default.aspx belépő: nincs, azonban a különjárati autóbuszok parkolójából induló helyi buszjáratottal tudjuk megközelíteni a rendezvény színhelyét. Ennek ára: 3 €/fő/alkalom.)
A repülőnap zárása után visszatérés szálláshelyünkre. (Ezt a napot, egyéni választás szerint a tengerparton is tölthetik Kedves Utasaink.)
Fakultatív kirándulás: egész napos buszos kirándulás keretében, felkeresünk két különleges múzeumot: egyik az I. VH. – t - K.U.K haderőt is – emléktárgyakkal, fegyverekkel, dokumentumokkal bemutató kis magán múzeum. A másik a TRENTO város repülőtere mellett található GIANNI CAPRONI repülő múzeum. A gyönyörűen elrendezett, de aránylag kicsi múzeum mintegy két tucatnyi repülőgépe közül az igazi különlegesség egy eredeti SM 79 bombázó gép. (info: www.museocaproni.it belépő: 6 €/ fő) (a kirándulás ára: a jelentkezők létszámától függ, de kb. 20 €)

3. nap:
08.00-kor bepakolás az autóbuszba, és indulás Rivoltóba, ahol részt veszünk a repülőnap második napján. Zárás után indulás hazafelé.

4. nap:
Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban, leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

A részvételi díj tartalmazza: a 2 éjszakai szállást, reggelis ellátással, az autóbuszos utazást és a csoportkísérést
A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (500 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, SOK-SOK REPÜLŐGÉPET KÍVÁNUNK


 

© 2015 GOforGO Travel. Minden jog fenntartva.
info@goforgo.hu